Medové sladkokyselé cibulky
Ingredience
Balsamico ocet |
0.5 kávová lžička |
Cibule sterilovaná |
200 g |
Med včelí |
1 polévková lžíce |
Pepř bílý |
3 špetka |
Petržel - nať |
2.5 polévková lžíce |
Sůl mořská |
2 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nakládané malé cibulky slijeme z nálevu, promyjeme v sítu pod tekoucí vodou a vložíme do mísy. Přidáme půl lžičky Balsamico octa, 1 lžíci medu, bílý pepř a nadrobno pokrájenou omytou petrželovou nať. Vše důkladně promícháme, mísu zakryjeme, necháme na chladnějším místě minimálně 12 hodin marinovat.
- Cibulky před podáváním dosolíme podle chuti.