Ravioly z červené řepy a kozího sýra
Ingredience
Červená řepa |
3 ks |
Cukr krupice |
1 polévková lžíce |
Med včelí |
60 g |
Mléko polotučné |
1 polévková lžíce |
Ocet ze šampaňského - Balsamic |
60 g |
Olej olivový |
100 ml |
Oříšky piniové |
1 hrst |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr kozí |
100 g |
Tymián sušený |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.
- Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.
- Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.
- Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.