Ravioly z červené řepy a kozího sýra

Ingredience


Červená řepa 3 ks
Cukr krupice 1 polévková lžíce
Med včelí 60 g
Mléko polotučné 1 polévková lžíce
Ocet ze šampaňského - Balsamic 60 g
Olej olivový 100 ml
Oříšky piniové 1 hrst
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr kozí 100 g
Tymián sušený 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.
  2. Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.
  3. Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.
  4. Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.