Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Ingredience


Citronová kůra 1 kávová lžička
Cukr krupice 168.75 g
Cukr moučkový 1 polévková lžíce
Hroznové víno 500 g
Kypřicí prášek do pečiva 1 ks
Máslo čerstvé 150 g
Mléko polotučné 400 ml
Mouka kukuřičná 67.5 g
Mouka polohrubá 255 g
Rum 1 polévková lžíce
Tvaroh jemný 250 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hroznové víno opláchneme a necháme okapat.
  2. Do mísy dáme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru.
  3. Vymícháme dohladka.
  4. Přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva.
  5. Těsto vlijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů, větší kuličky rozpůlíme.
  6. Pečeme při 180 stupních půl hodiny.
  7. Po upečení posypeme moučkovým cukrem.