Rychlý štrúdl
Ingredience
Chléb toastový |
8 plátek |
Citronová šťáva |
2 ml |
Cukr třtinový |
30 g |
Cukr vanilka |
20 g |
Jablka |
3 ks |
Máslo čerstvé |
30 g |
Rozinky tmavé |
20 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme krupicovým i vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, promícháme.
- Jablkovou směs položíme na plátek máslem namazaného toastového chleba, přiklopíme dalším plátkem. Zapečeme v rozpáleném toastovači.
- Podáváme teplé, na jednotlivých talířích.