Čevapčiči

Čevapčiči - obrázek

Ingredience


Cibule 225 g
Hořčice 150 g
Hovězí maso zadní 375 g
Olej rostlinný 100 ml
Paprika mletá sladká 3 g
Pepř černý mletý 1 g
Sůl 20 g
Vepřový ořez 375 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně je umeleme s polovinou dávky cibule a mírně osolíme. Přidáme pepř a mletou papriku, směs dobře promícháme a rozdělíme na 30 dílků.
  2. Z dílků tvarujeme válečky stejně veliké a v horkém oleji je opečeme dozlatova.
  3. Při podávání čevepčiči přeléváme zbylým výpekem, obkládáme dávkou jemně nakrájené cibule a hořčicí.