Salát z bobulí s želatinou
Ingredience
Jahody zahradní |
250 g |
Likér rybízový |
4 cl |
Maliny |
250 g |
Ostružiny |
125 g |
Pomeranče |
1 ks |
Rybíz černý |
100 g |
Rybíz červený |
125 g |
Želé rybízové |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 45 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rybíz omyjeme a oddělíme od něj stopky. Opláchneme jahody, maliny a ostružiny.
- V misce vytvoříme marinádu. Dohladka rozmícháme želé z rybízu, rybízový likér a šťávu vymačkanou z jednoho pomeranče.
- Vzniklou marinádou přelijeme ovoce a promícháme. Necháme 30 minut chladit v chladničce, pak podáváme.