Rybí karbanátky s karí pastou
Ingredience
Cibulka jarní |
80 g |
Kafirové listy |
2 ks |
Kari pasta červená |
3 polévková lžíce |
Koriandr čerstvý |
10 g |
Kukuřičná krupice T 600 |
1 polévková lžíce |
Olej olivový |
200 ml |
Omáčka rybí |
15 ml |
Treska aljašská |
500 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.
- Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.