Rybí karbanátky s karí pastou

Ingredience


Cibulka jarní 80 g
Kafirové listy 2 ks
Kari pasta červená 3 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 10 g
Kukuřičná krupice T 600 1 polévková lžíce
Olej olivový 200 ml
Omáčka rybí 15 ml
Treska aljašská 500 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.
  2. Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.