Grilovaný tuňák se salátem

Ingredience


Balsamico ocet 30 ml
Cibule červená 40 g
Mozzarella 200 g
Olej olivový 60 ml
Olivy černé 60 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Petržel - nať 10 g
Rajčata Cherry 250 g
Sůl 2 špetka
Tuňák obecný 800 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rajčata omyjeme a pokrájíme na hrubší kusy stejně jako olivy, cibuli oloupeme a pokrájíme na plátky, Mozzarellu nakrájíme na menší kusy, petržel nasekáme.
  2. Rajčata smícháme s olivami, Mozzarellou, cibulí a petrželkou. Osolíme, opepříme, zakapeme octem a lžící oleje. Gril rozpálíme a ogrilujeme na něm maso z tuňáka, potřené zbylým olejem. Grilujeme cca 3 minuty z každé strany, poté osolíme, opepříme a servírujeme se zeleninovým salátem.