Rolky z kuřecího masa a chřestu
Ingredience
Chřest bílý |
250 g |
Hořčice Bornier - hrubozrnná |
2 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
4 ks |
Olej olivový |
30 ml |
Šunka parmská |
4 plátek |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Chřest omyjeme, očistíme a podélně rozřízneme, maso naklepeme, osolíme a opeříme, potřeme hořčicí, navrch položíme kousek chřestu, maso pevně srolujeme, zajistíme párátkem.
- Olej rozpálíme a závitky na něm osmažíme do zhnědnutí, cca 5 minut, během smažení otáčíme. Poté závitky vyjmeme, každý obalíme plátkem šunky a dáme do zapékací mísy. Pečeme při 220°C 15 minut.