Mletý losos s badyánem

Ingredience


Badyán 15 g
Losos - filety 350 g
Losos uzený 400 g
Paprika mletá pálivá 3 g
Pepř černý mletý 1 g
Sýr Parmezán 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Čerstvé maso z lososa i uzeného lososa rozmixujeme a promícháme. Mletý badyán smícháme s pálivou mletou paprikou, mletým pepřem, polovinu směsi přimícháme k lososu. Ochucené maso zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme do lednice na cca půl hodiny. Parmezán nakrájíme na plátky, rozložíme na papír na pečení, posypeme zbytkem koření a vložíme na dvě minuty do vyhřáté trouby, aby se trochu roztekl.
  2. Poté sýr přimícháme k lososu, směs rozdělíme na talířky a doplníme krajíčky toastového chleba, který nasucho opečeme v topinkovači.