Kachní carpaccio s ředkvičkami

Ingredience


Citronová šťáva 20 ml
Kachní prsa 200 g
Kmín drcený 8 g
Med včelí 40 g
Olej olivový extra panenský 40 g
Pepř černý mletý 1 g
Ředkvička 200 g
Sůl 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.
  2. Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.