Cannelloni plněné hruškami
Ingredience
Cannelloni |
4 ks |
Cukr moučkový |
30 g |
Hrušky |
300 g |
Máslo čerstvé |
15 g |
Nutella |
120 g |
Smetana 12% (konzumní) |
200 ml |
Solamyl |
8 g |
Tuk |
25 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V pánvi rozehřejeme máslo, hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky, přisypeme do pánve, osladíme a dusíme 5 minut. Přidáme Solamyl, smetanu a dusíme dalších 10 minut. Výsledkem by měla být hustá kaše.
- Plech potřeme tukem, hruškovou kaší naplníme cannelloni, vyskládáme na plech, zakryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
- Cannelloni upravíme na talířky a potřeme nutellou.