Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou

Ingredience


Cibule červená 50 g
Cuketa 100 g
Kuřecí prsa 600 g
Olej rostlinný 30 g
Olej sezamový 15 g
Omáčka Teriyaki 40 ml
Paprika červená 100 g
Pepř černý mletý 1 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
  2. Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.