Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou
Ingredience
Cibule červená |
50 g |
Cuketa |
100 g |
Kuřecí prsa |
600 g |
Olej rostlinný |
30 g |
Olej sezamový |
15 g |
Omáčka Teriyaki |
40 ml |
Paprika červená |
100 g |
Pepř černý mletý |
1 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 8 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
- Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.