Chléb s ceráliemi a kešu
Ingredience
Cukr krupice |
40 g |
Droždí sušené |
10 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Mléko plnotučné |
200 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 g |
Ořechy Kešu |
60 g |
Pětizrnná mouka |
300 g |
Sůl |
7 g |
Voda pitná |
100 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 190 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do mísy nalijeme mléko, vodu a rozpuštěné máslo, nasypeme, cukr, sůl, pětizrnnou a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, nasypeme sušené droždí a nastavíme na celozrnný program.
- Po zaznění signálu přidáme kešu ořechy a necháme péct.