Rybí nákype se sýrem Feta

Ingredience


Créme fraiche 300 g
Máslo čerstvé 50 g
Okouník mořský 800 g
Olivy nakládané 150 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 400 g
Rajčata 400 g
Sůl 1 špetka
Sýr Feta 300 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Pórek nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do máslem vymazaného pekáče. Důkladně omyté a osušené filety okouna rozkrájíme na stejné porce. Posypeme solí, pepřem, naskládáme je na pórek. Potom dáme na tenké plátky pokrájená rajčata, na ně poklademe na plátky nakrájený sýr Feta.
  2. Crème fraiche vyšleháme na hladkou omáčku a přelijeme jí suroviny v pekáči. Na povrch ještě naskládáme zbylý sýr Feta a olivy. Vložíme do nahřáté trouby. Pečeme při 200 stupňové teplotě přibližně 35 minut.