Mořský ďas s fazolkami

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Fazolové lusky zelené 100 g
Mořský ďas 250 g
Olej olivový 40 ml
Omáčka sójová 40 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 1 ks
Sůl 1 špetka
Zázvor celý 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme si všechny suroviny. Opláchnutý pórek nakrájíme na kolečka. Zázvor nastrouháme a lusky pokrájíme na polovinu. Ryby nakrájíme na cca 2 cm velké kousky a vyndáme z nich kosti.
  2. Wok pánev rozpálíme a přidáme do pánve olej. Prolisujeme do woku česnek a přidáme zázvor. Po minutě přidáme rybu, po další minutě fazolky. Dusíme tři minuty za stálého míchání. Poté přidáme pórek a vše zalijeme sójovou omáčkou a dochutíme solí s pepřem dle vlastní chuti. Vše už jen rozdělíme na talíře a ihned podáváme.