Hovězí svíčková s cibulí

Ingredience


Cibule 400 g
Cukr krupice 15 g
Hovězí svíčková 600 g
Olej slunečnicový 60 g
Omáčka sójová 50 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.
  2. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky cibule, restujeme, promícháme, aby se cibule rozpadla na kroužky a jakmile zesklovatí, cibuli vyjmeme. Do pánve nasypeme maso a restujeme asi 6 minut. Přidáme cukr, necháme roztavit, přisypeme zpět cibuli, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opeříme. Chvíli podusíme, promícháme a odstavíme.