Chléb s Hermelínem
Ingredience
Cukr krupice |
40 g |
Droždí sušené |
10 g |
Hořčičné semínko |
40 g |
Máslo čerstvé |
10 g |
Mléko plnotučné |
100 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
500 g |
Sůl |
5 g |
Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
120 g |
Voda pitná |
160 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 190 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hořčičná semínka a pšeničnou mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájený Hermelín a necháme péct.