Úhoř Menagère
Ingredience
Brambory vařené |
600 g |
Hořčice |
100 g |
Okurky nakládané |
400 g |
Olej rostlinný |
200 g |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
Úhoř říční |
600 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Úhoře stáhneme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky, ty osolíme, opepříme, prudce opečeme na pánvi v rozpáleném oleji.
- Opečené kousky úhoře klademe na bílý papírový ubrousek, abychom je zbavili přebytečného tuku.
- Poté je narovnáme na mísu, obložíme malými vařenými brambůrky, malými sladkokyselými okurkami a hořčicí.