Tortilly s hovězím mletým masem
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Hovězí maso mleté |
400 g |
Kečup |
80 g |
Kmín drcený |
4 g |
Koriandr čerstvý |
60 g |
Kukuřice cukrová nakládaná |
80 g |
Oregano sušené |
2 g |
Pepř černý mletý |
1 g |
Rozinky tmavé |
60 g |
Sůl |
6 g |
Tortilla |
4 ks |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso, orestujeme, jakmile pustí šťávu, podusíme do vysmahnutí. Osolíme, opepříme, přisypeme scezenou kukuřici, prolisovaný česnek, rozinky, ochutíme trochou kmínu a oregana, přilijeme kečup a dusíme doměkka.
- Tortilly rozložíme na talíře, na ně naneseme masovou směs, posypeme posekanými lístky koriandru a podáváme.