Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou
Ingredience
Ančovičky konzervované |
5 ks |
Cibule |
1 ks |
Fazolky mražené |
150 g |
Krůtí prsa |
600 g |
Olej olivový |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
200 ml |
Sůl |
1 kávová lžička |
Tuňák ve vlastní šťávě |
180 g |
Vývar drůbeží |
125 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme opepříme. Opečeme je na pánvi na rozehřátém oleji a vyjmeme.
- Do pánve vsypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme okapaného tuňáka a nakonec vmícháme ančovičky s kaparami. Přilijeme vývar, smetanu a několik minut povaříme. Potom vše rozmixujeme ponorným mixérem.
- Ke směsi přidáme opečené krůtí nudličky, fazolky a krátce povaříme.
- Pokrm ihned podáváme.