Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou

Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou - obrázek

Ingredience


Ančovičky konzervované 5 ks
Cibule 1 ks
Fazolky mražené 150 g
Krůtí prsa 600 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Smetana 33% (šlehačka) 200 ml
Sůl 1 kávová lžička
Tuňák ve vlastní šťávě 180 g
Vývar drůbeží 125 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme opepříme. Opečeme je na pánvi na rozehřátém oleji a vyjmeme.
  2. Do pánve vsypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme okapaného tuňáka a nakonec vmícháme ančovičky s kaparami. Přilijeme vývar, smetanu a několik minut povaříme. Potom vše rozmixujeme ponorným mixérem.
  3. Ke směsi přidáme opečené krůtí nudličky, fazolky a krátce povaříme.
  4. Pokrm ihned podáváme.