Mořský jazyk s cuketou a pomerančem

Ingredience


Cuketa 4 ks
Hořčice 1 polévková lžíce
Majonéza 4 polévková lžíce
Mořský jazyk 400 g
Olej rostlinný 20 ml
Pomeranče 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cuketu nakrájíme podélně na plátky. Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem a cuketu grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není cuketa měkká.
  2. V misce smícháme hořčici a majolku. Poté opět gril rozpálíme, potřeme olejem a dáme grilovat kůží dolů mořský jazyk. Filety pravidelně potíráme směsí z misky. Po dvou minutách snížíme teplotu a filety obrátíme. Grilujeme, dokud není ryba měkká a propečená. Na poslední minutu na gril vrátíme cuketu, aby se prohřála. Před podáváním ještě pokapeme pomerančem.