Kovbojský kotlík
Ingredience
Brambory |
600 g |
Fazole |
400 g |
Fazolové lusky |
100 g |
Hrášek |
100 g |
Kukuřice |
200 g |
Olej rostlinný |
20 ml |
Protlak rajčatový sterilovaný |
100 g |
Sýr Eidam uzený 45% |
100 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupané brambory (pokrájené na plátky) uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Poté je scedíme a do vymazaného pekáče naskládámě polovinu z nich na dno, potřeme olejem. Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme rajčatový protlak a kousky sýra, směs vysypeme do pekáče na brambory. Vše pokryjeme zbylou polovinou brambor a dáme na 30 minut péct do trouby při 200°C.