Treska s krevetami a se špenátem

Ingredience


Cibule 2 ks
Krevety tygří - loupané 200 g
Mléko polotučné 600 ml
Mouka kukuřičná 60 g
Muškátový oříšek 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Špenát listový čerstvý 300 g
Strouhanka 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Sýr Čedar 75 g
Treska aljašská 250 g
Máslo čerstvé 20 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Špenát opláchneme a necháme odkapat. Poté do máslem vymazané zapékací mísy vytvoříme vrstvu ze špenátu, na kterou položíme tresku a krevety.
  2. V hrnci smícháme mléko s moukou a důkladně vše zamícháme. Postupně ohříváme, dokud nevznikne hustá směs. Poté přimícháme sýr, cibulku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a směs nalijeme do zapékací mísy.
  3. Vše posypeme strouhankou, dáme do trouby a na 180°C pečeme 15 minut.