Treska v alobalu se zeleninou

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Cukr krupice 1 kávová lžička
Ocet vinný 1 kávová lžička
Olej olivový 40 ml
Olivy černé 50 g
Oregano sušené 1 kávová lžička
Paprika mletá sladká 4 ks
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Rajčata 400 g
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme.
  2. Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek, přidáme cibuli, papriku a oregano. Za stálého míchání pět minut smažíme, dokud všechna zelenina nezměkne.
  3. Do pánve přidáme všechny ostatní suroviny kromě ryby, vaříme dalších tři minut za stálého míchání. Rybu zatím naporcujeme na čtyři porce, dáme do alobalu a přidáme k ní zeleninu z pánve. Zabalíme, aby nevytékala šťáva, vrátíme na pánev a dusíme dalších pět minut, aby se maso propeklo. Ihned poté podáváme.