Treska v alobalu se zeleninou
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Ocet vinný |
1 kávová lžička |
Olej olivový |
40 ml |
Olivy černé |
50 g |
Oregano sušené |
1 kávová lžička |
Paprika mletá sladká |
4 ks |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Rajčata |
400 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme.
- Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek, přidáme cibuli, papriku a oregano. Za stálého míchání pět minut smažíme, dokud všechna zelenina nezměkne.
- Do pánve přidáme všechny ostatní suroviny kromě ryby, vaříme dalších tři minut za stálého míchání. Rybu zatím naporcujeme na čtyři porce, dáme do alobalu a přidáme k ní zeleninu z pánve. Zabalíme, aby nevytékala šťáva, vrátíme na pánev a dusíme dalších pět minut, aby se maso propeklo. Ihned poté podáváme.