Omeleta s rajčaty a tuňákem

Ingredience


Jogurt bílý 2 polévková lžíce
Majonéza 2 polévková lžíce
Olej rostlinný 20 ml
Pažitka 30 g
Rajčata 8 ks
Tuňák v oleji 200 g
Vejce slepičí 8 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.
  2. Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.
  3. Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.