Omeleta s rajčaty a tuňákem
Ingredience
Jogurt bílý |
2 polévková lžíce |
Majonéza |
2 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
20 ml |
Pažitka |
30 g |
Rajčata |
8 ks |
Tuňák v oleji |
200 g |
Vejce slepičí |
8 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.
- Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.
- Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.