Žabí stehýnka Provençale
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Máslo čerstvé |
80 g |
Olej olivový |
80 g |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Strouhanka |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Žabí stehýnka |
400 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Stehýnka vypereme, osušíme, osolíme, opepříme a na pánvi v oleji prudce z obou stran do zlatova opečeme.
- Stehýnka urovnáme na talíře, do pánve vmícháme prolisovaný česnek, máslo a strouhanku, rozpálíme, zamícháme, stehýnka na talíři touto směsí polijeme.