Krůtí pochoutka v alobalu
Ingredience
Jablka |
1 ks |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Krůtí prsa |
500 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Sádlo škvařené |
100 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Šunka uzená |
120 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Krůtí prsa nakrájíme přes vlákna na 4 řízky, naklepeme, z obou stran opečeme na sádle a osolíme.
- Velké jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec, nakrájíme na čtyři kolečka, poprášíme paprikou a opečeme na másle.
- Do šťávy na pánvi přidáme kečup, osolíme, opepříme a povaříme, až šťáva zhoustne.
- Na list alobalu cca 20 x 25 cm položíme opečené maso, plátek šunky a kolečko jablka, přelijeme šťávou s kečupem, alobal dobře uzavřeme, krátce zapečeme v troubě.