Pikantní krůtí směs

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Feferony 2 ks
Kečup 4 polévková lžíce
Krůtí prsa 400 g
Okurky 2 ks
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sádlo škvařené 120 g
Sůl 2 kávová lžička
Víno bílé 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli, česnek a kyselé okurky oloupeme, cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme.
  2. Z krůtích prsou nakrájíme přes vlákna plátky, lehce je naklepeme, nakrájíme na proužky a osolíme.
  3. Na pánvi rozpálíme sádlo, maso prudce opečeme, přidáme cibuli, zasmahneme, nakonec přidáme česnek, feferonky, okurky a kečup, zalijeme bílým vínem a krátce povaříme.
  4. Hotovou směs posypeme sekanou petrželkou a podáváme.