Nepečené kokosové cukroví

Ingredience


Čokoláda hořká 150 g
Cukr moučkový 250 g
Cukr vanilka 20 g
Kakao 3 polévková lžíce
Mléko polotučné 60 ml
Rum 50 ml
Sušenky Club - máslové 300 g
Cukr moučkový 250 g
Cukr vanilka 20 g
Kokos strouhaný 200 g
Máslo čerstvé 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozdrcené sušenky dáme do misky, smícháme s mlékem a rumem a necháme 10-15 minut namáčet. Následovně přisypeme prosátých 200 g cukru s kakaem, vanilkový cukr, přilijeme rozehřátou horkou čokoládu. Rukou důkladně vypracujeme hladké těsto, které rozválíme na zbylém moučkovém cukru posypaném vále. Těsto rozválíme na velký plát, silný 1-2 cm. Položíme ho na stejně velký tácek a vložíme do lednice ztuhnout.
  2. Do rozehřátého másla přidáme cukr, kokos, vanilkový cukr a dobře promícháme. Připravenou náplní potřeme vyválený plát, opět necháme zatuhnout. Nakonec nakrájíme na obdélníčky 3x3 cm, ozdobíme čokoládovou polevou.