Pikantní sumeček
Ingredience
Bobkový list |
1 ks |
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Kmín celý |
1 špetka |
Koření grilovací |
1 špetka |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
1 polévková lžíce |
Pangasius - filety |
400 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Provensálské koření |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.
- Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.
- Poté dáme odležet.
- Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.
- Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.