Pikantní sumeček

Ingredience


Bobkový list 1 ks
Cibule 1 ks
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Hořčice 1 polévková lžíce
Kmín celý 1 špetka
Koření grilovací 1 špetka
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Olej stolní 2 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Pangasius - filety 400 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Provensálské koření 1 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.
  2. Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.
  3. Poté dáme odležet.
  4. Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.
  5. Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.