Polévka z plodů moře

Ingredience


Hřebenatka 80 g
Krevety tygří - loupané 100 g
Mušle slávky 80 g
Olihně 100 g
Omáčka sojová světlá 20 ml
Pepř černý mletý 1 g
Solamyl 25 g
Sůl 5 g
Sýr sójový - Tofu 200 g
Vaječný bílek slepičí 1 ks
Vývar slepičí 800 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.
  2. Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.
  3. Polévku nalijeme do misek a podáváme.