Polévka z plodů moře
Ingredience
Hřebenatka |
80 g |
Krevety tygří - loupané |
100 g |
Mušle slávky |
80 g |
Olihně |
100 g |
Omáčka sojová světlá |
20 ml |
Pepř černý mletý |
1 g |
Solamyl |
25 g |
Sůl |
5 g |
Sýr sójový - Tofu |
200 g |
Vaječný bílek slepičí |
1 ks |
Vývar slepičí |
800 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 8 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.
- Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.
- Polévku nalijeme do misek a podáváme.