Grilovaná treska s kokosovým přelivem
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Chilli paprička |
50 g |
Cibule červená |
100 g |
Citronová šťáva |
25 ml |
Citronová tráva |
20 g |
Kurkuma |
4 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Mléko kokosové |
100 ml |
Pepř černý mletý |
1 g |
Sůl |
5 g |
Treska obecná |
800 g |
Zázvor celý |
20 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 8 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do mixéru vložíme červenou cibuli, citronovou trávu, česnek, chilli papričku bez semínek, kousek zázvoru, kurkumu, sůl, pepř a rozmixujeme dohladka. Přilijeme kokosové mléko, citronovou šťávu, roztavené máslo, promícháme, filety z tresky přelijeme a ugrilujeme z obou stran.