Lančmít se zelím

Ingredience


Brambory 60 dkg
Cibule 1 ks
Luncheon Meat 40 dkg
Pepř černý mletý 1 špetka
Sádlo škvařené 4 dkg
Sůl 1 špetka
Zelí kysané 15 dkg
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.
  2. Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.
  3. Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.
  4. Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.
  5. Podáváme se zeleninovým salátem.