Lančmít se zelím
Ingredience
Brambory |
60 dkg |
Cibule |
1 ks |
Luncheon Meat |
40 dkg |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sádlo škvařené |
4 dkg |
Sůl |
1 špetka |
Zelí kysané |
15 dkg |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.
- Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.
- Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.
- Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.
- Podáváme se zeleninovým salátem.