Míchaná vejce z italské kuchyně

Míchaná vejce z italské kuchyně - obrázek

Ingredience


Cibule 2 ks
Kečup ostrý 80 g
Olej olivový 60 ml
Pepř černý mletý 0.5 špetka
Petržel - nať 20 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 8 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova v pánvi na rozehřátém oleji. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme, snížíme oheň. Za stálého míchání, necháme vejce srazit.
  2. Osmažená vejce rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře. Uprostřed každé porce uděláme důlek, do kterého vložíme teplý ostrý kečup. Nakonec porce ještě před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.