Vepřový nákyp s chlebem

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Chléb konzumní 25 dkg
Cibule 1 ks
Mléko polotučné 250 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Strouhanka 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Tuk 2 dkg
Vejce slepičí 2 ks
Vepřové ve vlastní šťávě 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Starší chléb bez kůrky nakrájíme na kostičky, maso z konzervy také. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na tuku a přidáme ke směsi, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, promícháme
  2. zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci.
  3. Promícháme a dáme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného
  4. pekáče. Zapečeme v předehřáté troubě.