Brioškový chléb s mandlemi v čokoládě
Ingredience
Cukr krupice |
60 g |
Droždí sušené |
10 g |
Mandle v čokoládě |
90 g |
Máslo čerstvé |
80 g |
Mléko polotučné |
160 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
400 g |
Sůl |
5 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 7 min
-
Doba vaření: 180 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, rozpuštěným máslem, přidáme cukr, sůl a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a přispymeme sušené droždí. Nastavíme program na brioškový chléb, po zaznění signálu přidáme mandle v čokoládě.