Hruškový chlebíček s mandlemi a čokoládou

Ingredience


Čokoláda hořká 100 g
Cukr třtinový 130 g
Droždí sušené 10 g
Hrušky 200 g
Mandle 50 g
Mandle mleté 100 g
Máslo čerstvé 150 g
Mouka pšeničná hladká T 650 200 g
Sůl 5 g
Vejce slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme rozpuštěným máslem, přidáme hladkou mouku a 100 g mletých mandlí, třtinový cukr, sůl, na kostičky nakrájenou vypeckovanou hrušku a nasekanou hořkou čokoládu. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na moučník a necháme péct.