Dresing s kapary a sardelkami
Ingredience
Cukr moučkový |
3 špetka |
Hořčice Dijonská |
1 kávová lžička |
Kapary |
2 polévková lžíce |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Sardelové řezy |
1 ks |
Smetana 33% (šlehačka) |
1 dl |
Sůl |
2 špetka |
Víno bílé |
0.5 dl |
Hellmann's Majonéza originál |
150 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do mísy dáme 150 g majonézy Hellmanns, 0,5 dl bílého vína, 1 lžičku ostré hořčice, smetanu, sůl a cukr. Vše vyšleháme na hladký krém. Kapary a sardelky pokrájíme na malé kousky.
- Omyté snítky čerstvého kopru pokrájíme nadrobno. Do krému přimícháme pokrájené kapary, sardelky i kopr a dresing vymícháme.