Dresing s kapary a sardelkami

Ingredience


Cukr moučkový 3 špetka
Hořčice Dijonská 1 kávová lžička
Kapary 2 polévková lžíce
Kopr čerstvý 1 polévková lžíce
Sardelové řezy 1 ks
Smetana 33% (šlehačka) 1 dl
Sůl 2 špetka
Víno bílé 0.5 dl
Hellmann's Majonéza originál 150 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do mísy dáme 150 g majonézy Hellmanns, 0,5 dl bílého vína, 1 lžičku ostré hořčice, smetanu, sůl a cukr. Vše vyšleháme na hladký krém. Kapary a sardelky pokrájíme na malé kousky.
  2. Omyté snítky čerstvého kopru pokrájíme nadrobno. Do krému přimícháme pokrájené kapary, sardelky i kopr a dresing vymícháme.