Rybí pěna
Ingredience
Candát obecný |
600 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Paprika červená |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
3 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vaječný bílek slepičí |
1 ks |
Paprika zelená |
1 ks |
Rajčata |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Pečené ryby vykostíme, dáme do vhodné vysoké nádoby. Přidáme máslo, nakrájenou červenou papriku, smetanu a vše šlehačem vyšleháme na pěnu.
- Ochutnáme a podle chuti osolíme, opepříme, vložíme bílek, přilijeme smetanu a ještě jednou prošleháme na hustou pěnu.
- Vložíme do lednice vychladnout. Těsně před podáváním ozdobíme plátky rajčat a zelené papriky.