Zaječí maso s ovocem

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Čočka klíčky 100 g
Hrozinky 50 g
Hroznové víno 100 g
Koňak 40 ml
Koření pěti vůní 5 g
Olej sezamový 60 ml
Pepř černý mletý 4 g
Sůl 5 g
Zaječí maso 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.
  2. Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.
  3. Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.