Vepřové biftečky Djakartine
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Kari koření |
1 kávová lžička |
Maizena - kukuřičný škrob |
3 polévková lžíce |
Mandle |
50 g |
Olej rostlinný |
200 g |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
3 ks |
Vepřová pečeně |
400 g |
Worcester |
3 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Mandle spaříme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na jemno, česnek prolisujeme.
- Vepřové maso nasekáme velkým nožem nahrubo, přidáme všechny suroviny, důkladně promícháme a dáme do ledničky přes noc odležet.
- Druhý den z masové směsi vytvarujeme malé biftečky, které smažíme na oleji.