Vepřové biftečky Djakartine

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Cukr krupice 1 kávová lžička
Kari koření 1 kávová lžička
Maizena - kukuřičný škrob 3 polévková lžíce
Mandle 50 g
Olej rostlinný 200 g
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 3 ks
Vepřová pečeně 400 g
Worcester 3 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mandle spaříme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na jemno, česnek prolisujeme.
  2. Vepřové maso nasekáme velkým nožem nahrubo, přidáme všechny suroviny, důkladně promícháme a dáme do ledničky přes noc odležet.
  3. Druhý den z masové směsi vytvarujeme malé biftečky, které smažíme na oleji.