Chalupářská bašta
Ingredience
Brambory |
0.5 kg |
Česnek |
1 ks |
Cibule |
1 ks |
Klobása Dunajská |
0.5 ks |
Paprika červená |
1 ks |
Paprika žlutá |
1 ks |
Párky jemné |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata Cherry |
200 g |
Slanina vepřová |
5 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 50 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.
- Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.
- Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.
- Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.
- Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.
- Poté podáváme přímo z alobalu.