Krevetové tapas

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Citrony 1 ks
Krevety tygří - loupané 250 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vyloupané krevety dáme do mísy a pokapeme je šťávou z jednoho citrónu. Menší červenou papriku rozkrojíme a odstraníme jadérka. Cibuli a česnek oloupeme, spolu s paprikou nasekáme nadrobno, přidáme do misky ke krevetám.
  2. Zalijeme olejem, osolíme, opepříme, všechny suroviny důkladně promícháme a dáme na hodinu do lednice odležet.
  3. Před podáváním krevety několik minut prohřejeme.