Kornoutky nori s kaviárem

Ingredience


Avokádo 100 g
Citronová šťáva 10 ml
Cuketa 150 g
Kaviár 40 g
Ocet rýžový 15 ml
Olej olivový extra panenský 15 g
Řasa Nori 40 g
Rýže dušená 150 g
Vepřová kýta 120 g
Wasabi pasta 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso z kýty rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Cuketu nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.
  2. Plátky řasy nori úhlopříčně rozstřihneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, pokapeme octem, navrch položíme plátky masa, cuketu, avokádo, zavineme do kornoutků, vršek ozdobíme červeným kaviárem, upravíme na talířky a podáváme.