Kornoutky nori s kaviárem
Ingredience
Avokádo |
100 g |
Citronová šťáva |
10 ml |
Cuketa |
150 g |
Kaviár |
40 g |
Ocet rýžový |
15 ml |
Olej olivový extra panenský |
15 g |
Řasa Nori |
40 g |
Rýže dušená |
150 g |
Vepřová kýta |
120 g |
Wasabi pasta |
8 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 4 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso z kýty rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Cuketu nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.
- Plátky řasy nori úhlopříčně rozstřihneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, pokapeme octem, navrch položíme plátky masa, cuketu, avokádo, zavineme do kornoutků, vršek ozdobíme červeným kaviárem, upravíme na talířky a podáváme.