Rybí filety se zeleninou

Ingredience


Citronová šťáva 15 ml
Losos - filety 120 g
Makrela - filety 120 g
Mrkev kořen 100 g
Ocet rýžový 30 ml
Omáčka sójová 40 ml
Ředkev Takuan 100 g
Sůl mořská 8 g
Tuňák obecný 120 g
Wasabi pasta 20 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Filety z lososa, tuňáka, makrely bez kůže osolíme, pokapeme rýžovým octem a necháme 30 minut uležet, poté je nakrájíme na tenké plátky a dáme vychladit do lednice. Ředkev s mrkví nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou.
  2. Na servírovací mísu ozdobně upravíme filety z ryb, doplníme strouhanou zeleninou a podáváme se sojovou omáčkou a pastou wasabi.