Rybí filety se zeleninou
Ingredience
Citronová šťáva |
15 ml |
Losos - filety |
120 g |
Makrela - filety |
120 g |
Mrkev kořen |
100 g |
Ocet rýžový |
30 ml |
Omáčka sójová |
40 ml |
Ředkev Takuan |
100 g |
Sůl mořská |
8 g |
Tuňák obecný |
120 g |
Wasabi pasta |
20 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Filety z lososa, tuňáka, makrely bez kůže osolíme, pokapeme rýžovým octem a necháme 30 minut uležet, poté je nakrájíme na tenké plátky a dáme vychladit do lednice. Ředkev s mrkví nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou.
- Na servírovací mísu ozdobně upravíme filety z ryb, doplníme strouhanou zeleninou a podáváme se sojovou omáčkou a pastou wasabi.