Krůtí roládky v anglické slanině
Ingredience
Anglická slanina |
70 g |
Hladká mouka pšeničná |
2 kávová lžička |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Krůtí prsa |
250 g |
Olej slunečnicový |
1 polévková lžíce |
Pepř 4 barev |
4 špetka |
Protlak rajčatový sterilovaný |
1 polévková lžíce |
Sůl |
4 špetka |
Voda pitná |
100 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté krůtí maso nakrájíme na menší plátky a rozklepeme.
- Plátečky potřeme hořčicí, protlakem, osolíme a opepříme. Stočíme do roládky, zabalíme do plátků anglické slaniny a urovnáme do zapékací formy vymazané olejem.
- Podlijeme 1 dcl vody, vložíme do předehřáté trouby a při 200°C pečeme 30 minut.
- Šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a odstavíme.