Krůtí roládky v anglické slanině

Krůtí roládky v anglické slanině - obrázek

Ingredience


Anglická slanina 70 g
Hladká mouka pšeničná 2 kávová lžička
Hořčice 1 polévková lžíce
Krůtí prsa 250 g
Olej slunečnicový 1 polévková lžíce
Pepř 4 barev 4 špetka
Protlak rajčatový sterilovaný 1 polévková lžíce
Sůl 4 špetka
Voda pitná 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté krůtí maso nakrájíme na menší plátky a rozklepeme.
  2. Plátečky potřeme hořčicí, protlakem, osolíme a opepříme. Stočíme do roládky, zabalíme do plátků anglické slaniny a urovnáme do zapékací formy vymazané olejem.
  3. Podlijeme 1 dcl vody, vložíme do předehřáté trouby a při 200°C pečeme 30 minut.
  4. Šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a odstavíme.