Pečená kořeněná telecí játra

Ingredience


Citronela 0.25 kávová lžička
Citronová šťáva 15 ml
Játra telecí 500 g
Kokosové mléko 70 ml
Koriandr mletý 2 kávová lžička
Trasi 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná telecí játra nakrájíme na tenké nudličky.
  2. Směs koření trasi zabalíme do kousku fólie a několik minut prohříváme na suché pánvi, potom rozdrobíme.
  3. Smícháme kokosové mléko, mletý koriandr, citronovou šťávu, trasi a mletou citronelu. Ve vzniklé husté marinádě obalíme nudličky jater a necháme je v zapékací míse nejméně 1 hodinu odležet.
  4. Játra pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Uchovají si správnou strukturu a uvnitř budou lehce růžová.