Hovězí polévka s mletým masem

Hovězí polévka s mletým masem - obrázek

Ingredience


Bujón hovězí 1 kostka
Hovězí výřez 300 g
Nové koření celé 1 ks
Pepř černý celý 4 ks
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 2 l
Zeleninová směs jarní - mražená 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté hovězí maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a nové koření. Vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu.
  2. Vývar slijeme do jiného hrnce, přidáme mraženou zeleninu a chvíli povaříme.
  3. Než se zelenina uvaří, tak uvařené maso pomeleme na masovém mlýnku.
  4. Dochutíme bujónem a po jeho rozpuštění polévku odstavíme. Jednotlivé porce polévky na talíři doplníme mletým masem a nakrájenou zelenou petrželkou.