Cuketová nádivka II

Ingredience


Česnek 6 stroužek
Cibule 1 ks
Cuketa 1 ks
Kypřicí prášek do pečiva 0.5 ks
Majoránka 1 polévková lžíce
Mouka polohrubá 20 dkg
Olej rostlinný 1 dl
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Sádlo vepřové škvařené 1 polévková lžíce
Salám měkký 20 dkg
Strouhanka 2 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 25 dkg
Vejce slepičí 5 ks
Vepřový bok uzený 15 dkg
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cuketu oloupeme, vydlabeme semena a nastrouháme na hrubším struhadle. Dále nastrouháme cibuli, salám a sýr a směs promícháme. Přidáme nakrájené uzené maso, prolisovaný česnek, žloutky, olej, mouku s práškem do pečiva, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a opět promícháme. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.
  2. Na sádlem vymazaný a strouhankou vysypaný plech směs nalijeme a urovnáme. Pečeme asi 40 minut při teplotě 180°C.